Contact

Zoekt u een Audi MMI specialist in Groningen? Dan staat Bouma AutoComfort voor u klaar. Door de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen wij u snel helpen met uitbreiding of reparatie van uw Audi MMI systeem. Wij zijn in het bezit van de benodigde diagnose apparatuur om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Treffen wij tijdens de diagnose een defect onderdeel aan, dan zullen wij in overleg met u kijken wat de mogelijkheden zijn. Om voor u de kosten zo laag mogelijk te kunnen houden zullen we, indien mogelijk, gebruikte onderdelen monteren.
Audi multimedia systeem specialist
Bouma Autocomfort is uw adres voor MMI reparatie. Heeft u een defecte knop, een gebarsten display of schade door diefstal wij kunnen u helpen. Ook bij software problemen kunnen wij uw probleem verhelpen. Hieronder een kleine opsomming van de reparaties die wij kunnen uitvoeren, staat uw probleem er niet bij neem dan snel contact met ons op.


· Display vervangen
· Loopwerk vervangen/repareren
· Bedieningspaneel vervangen/repareren
· Head unit vervangen/repareren
· Dvd speler vervangen/repareren
· Bedrading reparatie na diefstal
· Carkit systeem repareren
· Luidsprekers vervangen
· Verksterker repareren/vervangen
· Software storing verhelpen

MMI Systeem repareren bij Bouma AutoComfort:

MMI specialist groningen
U heeft in uw Audi een MMI systeem, maar deze voldoet niet aan uw wensen en u wilt deze graag uitbreiden. Hieronder volgt een opsomming van de meest voorkomende systemen die wij aan uw MMI kunnen toevoegen. Staat het door u gewenste systeem er niet tussen, neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen doornemen.

· Dvd Speler
· Digitenne
· Digital Audio Broadcast (DAB), DAB+
· Cd Wisselaar
· Achteruitrijcamera
· Topview omgeving camera systeem
· Handsfree carkit systeem

Ook kunnen wij voor u extra functies in uw MMI vrijschakelen zoals, Drive Select, dagrijverlichting in/uit schakelbaar en verkeersbord weergave.

Uw MMI Specialist in Groningen is Bouma AutoComfort!

MMI systeem uitbreiden bij Bouma AutoComfort:

Audi MMI Specialist

U bent in het bezit van een Audi welke niet voorzien is van een MMI systeem en u wilt dit graag laten monteren. Bouma AutoComfort heeft ruime ervaring voor wat betreft de inbouw van een MMI 2G, 3G en 3G plus systeem. Ook kunnen we uw MMI Systeem vervangen of uitbreiden. Heeft u nu bijvoorbeeld een 3G systeem dan kunnen wij deze vervangen voor een 3G plus systeem of van 2G naar 3G is uiteraad ook mogelijk. Bent u geintereseerd neem dan contact met ons op, dan kunnen we bespreken welk systeem geschikt is voor uw Audi.

Uw Audi heeft geen Multimedia Systeem:

MMI systeem USA naar Europa conversie:

Wij kunnen uw MMI 3G en 3GP omzetten van USA naar EU, hierbij zorgen wij dat uw taal in het scherm word aangepast, kaart word aangepast naar 2020 Europa en tevens zorgen wij dat uw radio frequenties van het Amerikaanse systeem met enkel de even frequenties omgezet word naar het Europese systeem en u dus ook de oneven frequenties kunt ontvangen.

Voor de completen conversie betaald u bij ons V.A. €799,- dit is dan incl. de nieuwe navigatie kaarten.


Bouma Auto Comfort